STILREN DESIGN

SKAPADE FÖR ATT HÅLLA

PUSH träningspuckar har tagits fram tillsammans med atleter som vet hur man tränar effektivt. Låt ljuset och ljudet från puckarna guida dig genom en helt ny ögonöppnande träningsform.
Konstruktionen har gått igenom omfattande testning för att hålla länge. Anpassad för både inomhus och utomhusbruk blir puckarna ett perfekt tillskott i din träning oavsett hur du väljer att använda dem.

Söker du ett interaktivt träningsredskap som låter dig ha kul samtidigt som du tränar är PUSH det du söker. Puckarna är träningsutrustning du kan skapa variation och träningsglädje med!

Välj mellan 9 olika träningslägen. Anpassa färgen i ljuset från puckarna. Med över 100 olika övningar är puckarna redo för dig. Är du redo för dem?

Från

3,495.00 kr

EX. MOMS

Svep eller tryck, valet är ditt

Stryktålig och gjord för att hålla

Ljud för en bättre effekt

Lyser i klara färger

Frågor & svar om PUSH

För vilken typ av träning kan jag använda PUSH

PUSH är ett nyteknologiskt och kreativt verktyg som som skapar kul träning. Puckarna går att använda för all typ av träning och passar utmärkt för exempelvis hemmaträning, gruppträning, skola och lagidrott. Du kan med fördel träna reaktionsförmågan, styrka, snabbhet, rörlighet, koordination, beslutsförmåga och balans.

Hur pass stryktåliga är puckarna?

Puckarna är stryktåliga och är byggda för hård träning. Vi har testat att köra en bil över puckarna och även och plexiglaset sprack så var puckens funktionalitet intakt. OBS – Do not try this at home!

Lyser puckarna i ordning eller slumpmässigt?

Båda alternativen är möjliga och det finns totalt 9 olika program. Du kan anpassa inställningarna efter egen förmåga och totalt finns det över 100 olika övningar.

Vill du komma i kontakt med oss?

Om du har frågor om våra produkter och vill höra av dig till oss kan du antingen nå oss på 08 – 653 00 80 eller klicka på rutan nedan.