Träning som
PUSHAR gränser

Next level träning

PUSH träningspuckar ger dig som driver gym, gruppträning eller PT-verksamhet ännu mer dragningskraft genom att erbjuda kreativ träning som är både utmanande och rolig.

Addera puckarna till gruppträningen och se träningsglädjen när deltagarna behöver göra en burpee över ett rött ljus och en squat över det blåa ljuset för att släcka puckarna. Eller varför inte träna explosivitet, koordination, och rörlighet i ett cirkelpass genom att rigga upp puckarna på valfri plats i gymmet.

Söker du träningstillbehör till gym är PUSH det du behöver. De är träningsutrustning till gym, gruppträningspass eller om du är PT och vill ha bra träningsutrustning till hemmagymmet. Att ha bra träningstillbehör hemma gör att du kan hålla i pass på valfri plats! Puckarna är lätta att förvara och packa ner och ta med sig i väskan när du ska träffa en klient.

Stick ut ur mängden och behåll PT-kunder längre genom att erbjuda kreativare träning än vad dina kunder kan träna på egen hand. Nöjdare kund = fler timmar!

Från

3,495.00 kr

EX. MOMS

Frågor & svar om PUSH

För vilken typ av träning kan jag använda PUSH

Puckarna går att använda för all typ av träning och passar utmärkt för exempelvis skola och lagidrott. Du kan med fördel träna reaktionsförmågan, styrka, snabbhet, rörlighet, koordination, beslutsförmåga och balans.

Hur hållbara är puckarna?

Puckarna är stryktåliga och är byggda för hård träning. Vi har testat att köra en bil över puckarna och även om plexiglaset sprack så var puckens funktionalitet intakt. OBS – Do not try this at home!

Lyser puckarna i ordning eller slumpmässigt?

Båda alternativen är möjliga men tänk större – det finns totalt 9 olika färgglada program. Puckarna är anpassningsbara efter individen och man kan träna individuell, i par eller i grupp.

Vill du komma i kontakt med oss?

Om du har frågor om våra produkter och vill höra av dig till oss kan du antingen nå oss på 08 – 653 00 80 eller klicka på rutan nedan.